We zitten in een periode waarin steeds meer mensen open gaan staan voor het idee dat de wereld niet begint en ophoudt bij wat we kunnen zien en verstandelijk beredeneren.
Er is een groeiend besef dat er een duidelijke relatie bestaat tussen wat we denken, voelen en ervaren.
Zo’n bewustwordingsproces wordt vaak als ‘eng’ ervaren, omdat het gaat om een reis in het onbekende. Iedere reis is heel persoonlijk en uniek. Iedere reis heeft zijn eigen gidsen, wegwijzers en bezienswaardigheden.
Ondanks deze verschillen is er echter ook een duidelijke overeenkomst: het ervaren van een innerlijke kracht als je jouw wereld begint te begrijpen. Het besef dat het reageren op de situaties en mensen die op je pad komen geen leven is, maar overleven.
Dat het echte leven begint als je gaat reageren vanuit jeZelf. Als je stopt met het terugslaan van de ballen en zélf het spel gaat bepalen. Als je jouw levensverhaal
niet leest als een boek, maar zélf aan het schrijven slaat.

In MIJN KEERPUNT vertellen Amber, Andrea, Angelie, Cindy, Ellen, Ellen, Ellis, Evelien, Ineke, Jenny, José, Jozefien, Marijke, Milou en Petra over hun reis. Over de bagage, routebeschrijvingen en proviand dat ze vanaf hun jeugd verzamelden. Over de obstakels onderweg. En natuurlijk over de gebeurtenissen die hen deed beseffen dat er een duidelijk verband was tussen hun ervaringen en wat ze dachten en deden, waardoor alles opeens op z’n plek begon te vallen.

Wellicht kan dit boek voor jou fungeren als een reisgids, waarin de ervaringen van anderen wellicht een deel van die angst voor het onbekende weg kunnen halen.

MIJN KEERPUNT biedt een helder en eerlijk verslag van de ontdekkingsreis naar wie we nou werkelijk zijn en wat onze rol in dit leven is.Terug